Kennemerduinen

Op steenworp afstand van Amsterdam aan de Noord-Hollandse kust vind je deze riante vakantiewoning voor acht tot tien personen. Dichtbij de stad en toch veel rust en ruimte. De villa staat op een beeldschone plek in het natuurgebied Kennemerduinen bij IJmuiden, en op nog geen half uurtje fietsen ligt Bloemendaal aan Zee. Vier vakantie met familie of vrienden en geniet van een verblijf midden in de natuur. Aan het einde van een bospad, volledig privé en afgezonderd van de bewoonde wereld, vind je deze bijzondere villa met een riante tuin. Bij lekker weer geniet je van een buitenkeuken, volleybalveld, voetbaldoelen, trampoline, hangmat en natuurlijk een heerlijk terras waar je geniet van het omliggende groen. De voorzieningen zijn alleen voor jou en je gezelschap, want het totale perceel van de villa is omheind.

Bosvilla Kennemerduinen

Deze bosvilla staat op een beeldschone plek in het natuurgebied Kennemerduinen bij IJmuiden. Vier vakantie met familie of vrienden en geniet van een verblijf midden in de natuur.

Lees meer
Kennemerduinen

Omgeving

Tussen de Noordzeekust en Haarlem, van Zandvoort tot IJmuiden, strekt het Nationaal Park Zuid-Kennemerland zich uit over ongeveer 3.800 hectare. Een oase van rust tussen de bruisende Randstad en het brede Noordzeestrand.

 

Nationaal Park Zuid-Kennemerland is één van de eenentwintig Nationale Parken die Nederland rijk is. Het is in 1995 ontstaan uit een samenwerkingsverband van de terreinbeheerders Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, PWN , particuliere eigenaren, IVN, de omliggende gemeenten Zandvoort, Haarlem, Bloemendaal en Velsen en de provincie Noord-Holland. Dit samenwerkingsverband richt zich op de bescherming en natuurontwikkeling van dit bijzondere duingebied. Daarnaast willen de partners dat omwonenden en bezoekers kunnen genieten van en leren over de natuur.

Verwondering in een oase van rust. Een natuurgebied waar planten, dieren en mensen zich welkom voelen. Via de binnenduinrand, natte duinvalleien, weelderige buitenplaatsen en stuivende duinen vormt Nationaal Park Zuid-Kennemerland de verbinding tussen stad en strand. Nationaal Park Zuid-Kennemerland strekt zich uit van Zandvoort tot IJmuiden.  Het leefgebied van talloze bijzondere dieren en planten