Bergen

Dit prachtig gelegen huis staat midden in de weilanden van Bergen, Noord-Holland, met het strand op slechts een kwartiertje fietsen afstand. Met de populaire plaatsen Alkmaar en Schoorl ook binnen fietsbereik van ‘Landelijk Bergen’ heeft u het beste van zowel de rust en schoonheid van de natuur als de rijke historie en mogelijkheden van de steden. U kunt op uw privéterras in de tuin heerlijk tot rust komen met het buitengewone uitzicht, of genieten van een barbecue.

Landelijk Bergen

Deze ruime vakantiewoning ligt op de weidse vlakte van Bergen, met alle faciliteiten voor een heerlijk verblijf met je hele familie. Het huis is gelegen op een steenworp afstand van het centrum van Alkmaar & Bergen en op slechts 10 minuten fietsen van Egmond aan Zee. Deze vakantiewoning heeft een heerlijke privé tuin waar je gebruik van kunt maken, met diverse luxe tuinmeubelen om volop te genieten. Ervaar een unieke locatie op een prachtige plek.

Lees Meer
Bergen

Omgeving

Bergen is een prachtig dorp gelegen aan het bos en nabij het strand van Bergen aan Zee. In het centrum van Bergen bevindt zich de schitterende Ruïnekerk, omringd door gezellige terrasjes, restaurants en talrijke boetiekjes. Het dorp straalt één en al kunst, cultuur en natuur uit. Bovendien liggen bekende steden in de buurt.