SLUITEN SLUITEN

Waar wilt u reserveren?

Bosvilla Kennemerduinen Aangezicht van de Bosvilla in de Kennemerduinen Maris Apartments Aangezicht Maris Apartments - Egmond aan Zee Anegang Boutique Hotel Aangezicht van Alys Haarlem

Locaties

De accommodaties van Alys Finest vind je op de mooiste plekken. Locaties waar je tot rust komt, sportief ontspant of geniet van de lokale cultuur. Welke plek je ook kiest, we zorgen ervoor dat het tijdens je verblijf aan niets ontbreekt.

Bosvilla Kennemerduinen

Deze bosvilla staat op een beeldschone plek in het natuurgebied Kennemerduinen bij IJmuiden. Vier vakantie met familie of vrienden en geniet van een verblijf midden in de natuur.

Meer informatie

Maris Apartments

Maris Apartments combineert design, hoogwaardige apparatuur en ongeƫvenaarde service met adembenemende uitzichten over het strand, de duinen en de zee. De perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke strandvakantie in Egmond aan Zee.

Meer informatie

Anegang Boutique Hotel

Alle vrijheid van thuis met de service van een hotel in hartje Haarlem. Op deze unieke accommodatie check je zelf in via ons digitale platform. Zo heb jij de vrijheid om je dag helemaal in te vullen zoals je zelf wilt.

Meer informatie
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en maak kans op een gratis overnachting in een van onze accommodaties.