Over Ons

Welkom bij Alys

Waar gastvrijheid naadloos samengaat met stijlvol comfort. Onze accommodaties zijn bewust kleinschalig, zorgvuldig ingericht en voorzien van alle benodigde faciliteiten voor een onvergetelijk verblijf.

Of u nu de rust van het strand, de rust van het bos of de levendigheid van de stad verlangt, wij bieden de perfecte locatie voor uw behoeften. Elke accommodatie is zorgvuldig geselecteerd vanwege zijn unieke charme en schoonheid.

Laat u inspireren door ons aanbod en kijk uit naar een zorgeloos verblijf. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en uw verblijf bij ons onvergetelijk te maken.

Bekijk de accommodaties

With Finest Love

Een vakkundig team zorgt ervoor dat alle ruimtes binnen onze accommodaties altijd schoon en goed onderhouden zijn, van de perfect verzorgde buitenruimtes en gebouwen tot de hygiëne van de kamers en badkamers.

Bij Alys Finest Accommodations maken we er een prioriteit van om uw verblijf buitengewoon te maken, waarbij uw comfort en tevredenheid centraal staan. We streven ernaar niet alleen aan uw verwachtingen te voldoen, maar deze te overtreffen. Uw welzijn is onze hoogste prioriteit en ons grootste streven.

Reserveer
Comfort & Kwaliteit

Onze Exclusieve Service

Beste Interieur

Dankzij de samenwerking met de beste interieurontwerpers hebben alle ruimtes een warme stijl, zodat je je meteen geborgen voelt.

Supersnelle Wifi

Bij ons profiteer je van supersnelle WiFi, voor naadloos en betrouwbaar internet op al onze locaties.

Moderne Keuken

In de appartementen een volledig uitgeruste moderne keuken met alle benodigde apparatuur.

Comfortabel Verblijf

Van hoogwaardig beddengoed, comfortabele bedden en mooie gordijnen tot zachte handdoeken, plus verzorgingsproducten van Marie-Stella-Maris.