SLUITEN SLUITEN

Waar wilt u reserveren?

Bosvilla Kennemerduinen Aangezicht van de Bosvilla in de Kennemerduinen Maris Apartments Aangezicht Maris Apartments - Egmond aan Zee Landelijk Bergen Aanzicht woning Anegang Boutique Hotel Aangezicht van Alys Haarlem
  • Op vakantie met hond in nederland

Op vakantie met de hond in Nederland

Op vakantie met je viervoeter(s)

Een vakantie wil je natuurlijk het liefst doorbrengen met je naasten én de hond! Heerlijk uitwaaien, eindeloos wandelen en lekker spelen in een ontspannende omgeving. Een verblijf op een hondvriendelijke locatie is wat je zoekt, zodat je beste vriend gewoon mee kan op vakantie. Bij onderstaande accommodaties geniet jouw viervoeter ook van een fijn verblijf!

Op vakantie met hond Nederland

Jouw hond is onderdeel van je familie en vanzelfsprekend gaat je hond mee op vakantie. Je kinderen laat je toch ook niet thuis? Maar waar kun je nu terecht op een mooie locatie waar ook de hond is toegestaan? Bij Alys proberen wij rekening te houden met jouw trouwe viervoeter én jouw wensen voor een fijn verblijf. Ontdek onze mogelijkheden voor een vakantie met hond in Nederland.

Waar vakantie met hond Nederland?

Natuur, mooie wandelroutes en strand. Nederland heeft een hoop mooie plekken als het aankomt op het kiezen van een locatie voor een vakantie met hond. De bossen en duinen van nationaal park Zuid-Kennemerland rondom de Bosvilla bijvoorbeeld bieden een uitstekende omgeving om met de hond te wandelen of te fietsen. Ook bij Maris op het strand van Egmond aan Zee is er genoeg ruimte om heerlijk te rennen en te spelen. Zwemt je hond graag? Zowel in de Kennemerduinen als op het strand is hier gelegenheid voor. Bekijk hier onder de accommodaties die geschikt zijn om te bezoeken met een hond.

Ontdek onze arrangementen en aanbiedingen

Maak je verblijf nóg leuker

Bosvilla Kennemerduinen

Je hond mee op vakantie!

Lekker op vakantie met je gezin, en de hond kan gewoon mee. Dit alles kan bij de Bosvilla Kennemerduinen.

Naar de Bosvilla
Maris Apartments
Fietsen in de duinen

Fiets & geniet

Geniet een midweek in de duinen en maak gratis gebruik van de elektrische fietsen.

Boek dit arrangement

Naar het strand met je hond

Lekker uitwaaien met je hond op het strand? Het kan soms best lastig zijn om een locatie te vinden waar je hond ook welkom is. Speciaal daarom hebben wij van oktober tot mei appartement Turner (Deluxe appartement) beschikbaar voor gasten met een hond! Je kan dit aangeven bij je resevering, de kosten zijn € 15,- per nacht extra. 

Boek Maris Apartments

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en maak kans op een gratis overnachting in een van onze accommodaties.