SLUITEN SLUITEN

Waar wilt u reserveren?

Bosvilla Kennemerduinen Aangezicht van de Bosvilla in de Kennemerduinen Maris Apartments Aangezicht Maris Apartments - Egmond aan Zee Landelijk Bergen Aanzicht woning Anegang Boutique Hotel Aangezicht van Alys Haarlem
  • Onbezorgd genieten van een strandvakantie in Nederland met Alys Accommodations

Strandvakantie Nederland

Onbezorgd genieten van een strandvakantie in Nederland

Buiten genieten van de zilte zeelucht, binnen genieten van alle luxe. Het kan op onze locatie Maris Apartments in Egmond aan Zee. De wind in je haren, een wandeling door de duinen, een rustgevende zonsondergang of juist op een ligbed genieten van de zon? Laat de indrukwekkende omgeving op je inwerken, en geniet binnen gewoon verder dankzij het adembenemende uitzicht op zee. Bekijk onze locatie voor een strandvakantie in Nederland waar het je aan niets ontbreekt.

Ontdek onze arrangementen en aanbiedingen

Maak je verblijf nóg leuker

Maris Apartments
Penthouse met korting

Penthouse met korting

Altijd al in ons bovenste appartement willen verblijven? Boek nu een overnachting bij Maris Apartments tussen 1 juni en 31 augustus en ontvang € 200,- korting!

Voorwaarden
Maris Apartments
Strandvakanties - genieten op het strand

Strandvakanties

De wind in je haren, een wandeling door de duinen, een rustgevende zonsondergang of juist op een ligbed genieten van de zon?

Bekijk ons aanbod
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte zijn van beschikbaardheid, aanbiedingen of nieuwe accommodaties? Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief.